Jdi na obsah Jdi na menu
 


2.kolo OP starší žáci SK Jankov - SK Ševětín 1:4 (1:2)

7. 9. 2014

SK JANKOV - SK ŠEVĚTÍN   1:4 ( 1:2)

Naše góly: Natka 2, Viťák 2

 

Ke druhému kolu OP starších žáků jsme zajížděli za soupeřem do Jankova. Ano, ke stejnému soupeři, s nímž jsme před dvěma týdny sehráli přípravný zápas s výsledkem 9:0 v náš prospěch. Po velmi dobrém výkonu v prvním kole proti Mladému jsme očekávali pěkný fotbal a kvalitní výkon z naší strany. Z nominaci k utkání vypadli na poslední chvíli Hans (utkání dorostu), Óla (zranění) a především Měšti. (v zápase KP za SKP dostal červenou kartu) Hlavně Měštiho neúčast jako tvůrce hry a pak i možné podcenění soupeře, ovlivnilo první minuty zápasu. Začali jsme tlakem a vypracovali si i vyložené gólovky, ale to zakončení! Krátké a přesné přihrávky Víťáka s Matym a později s Natkou na levé straně byly oku lahodící, ale chybělo to nejdůležitější. Kvalitní finální přihrávka a pak důrazné zakončení!! Dostali jsme se na velké vápno a nic víc. Když už jsme se před malým vápnem dostali k možnému zakončení tak zahodíme 110% šance. Po právu tak přišel trest v podobě krásné a rychlé akce soupeře a jeho vedení 1:0.  To tým trochu probudilo a netrvalo dlouho, aby Viťák překvapil celou obranu soupeře včetně gólmana střelou z 20 metrů po jejich špatné rozehrávce. 1:1. Pak zahrozila Natálka z trestňáku a Maty neproměnil onu 110% šanci, po nádherné přihrávce Hegyho, z malého vápna. Naštěstí máme Natku, která vzala míč soupeři a napřáhla za velkým vápnem. Nádherný gól! 2:1. Tak skončil i poločas. Držení míče 75 - 25 % v náš prospěch. Šance soupeře slovy dvě, ale jeden gól a jedna tyč ! U nás moře šancí a pouhé dva góly. 

Do druhého poločasu jsme šli s odhodláním přidat co nejvíce na produktivitě a hrát si svou hru krátkých, přesných a "fotbalových" přihrávek. Sice jsme opět okamžitě převzali iniciativu a kontrolovali hru, ale nic víc. Snaha se upřít nedá, ale chyběla nám rozvaha a důsledné plnění úkolů každého jednotlivce. Kvalitní zpracování a přesná přihrávka. Když  při zpracování míč odskakuje a místo přihrávky po zemi hrajeme kdoví proč vzduchem, brzdí to přechod do útoku a soupeř má čas se vrátit a zahustit do té doby volné prostory. Naštěstí jsme po akci Rózky z pravé strany, kdy centrovala míč na hranici vápna a Viťák z voleje přehodil brankáře, a kdy se odražený míč od tyče do těla brankáře dokutálel za brankovou čáru, zvýšili naše vedení na 3:1. Mezitím měl dva brejky Hegy, když šel od poloviny hřiště sám na brankáře a zkoušel z pravé strany velkého vápna opakovaně trefit ke vzdálenější tyči. Škoda, tentokrát to nevyšlo ale Tomáš si vše vynahradil chytrou přihrávkou přes malé vápno na Natku, která doklepla do prázdné branky na 4:1. Víc góĺů jsme už přidat nedokázali. Škoda a ještě jednou škoda. Pro trenéry zbytečně "infarktový" zápas, protože chvílemi byla hra velmi pěkná. (Mohu potvrdit slova chvály přihlížejících domácích diváků na některé naše kombinace). 

Jestli důvodem dnešního výkonu bylo zbytečné a nebezpečné "uspokojení" po minulých zápasech nebo snad naše kvalita bude stoupat s kvalitou soupeře. Uvidíme za týden s Hlubokou. Dnešní zápas byl sice na pohled jednoznačný, ale výsledkově bohužel neodpovídá. Našich branek mělo být minimálně 2x tolik a chyby některých z Vás by jiný soupeř zcela jistě potrestal! Máme na víc. Zkusíme na tréninku rozebrat ty největší individuální chyby a zapracovat na tom co nás zase posune dopředu. 

Děkujeme všem za odehraný zápas, děkujeme rodičům a fanouškům za podporu týmu, fandění a zajištění dopravy do Jankova. Za týden hrajeme doma s Hlubokou. Zveme všechny fanynky a fanoušky na domácí "premiéru" !!! 

Trenéři P.Z a R.S.

Sestava SK Ševětín :

Stenly - Dejv, Bezi, Rózka - Dáňa - Maty, Luky, Basa, Kyri - Hegy,Víťák  Střídání Natka a Kosík. 

 

p9060016.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář