Jdi na obsah Jdi na menu
 


4.kolo OP starší žáci SK Mladé vs. SK Ševětín

22. 9. 2013

K dalšímu zápasu jsme tentokrát zajížděli do Mladého. Počasí optimální, nálada před odjezdem navzdory rannímu vstávání a neděli navíc, nebyla též špatná. Tentokrát jsme sestavu v podstatě řešit nemuseli, jelikož se uzdravila Rozárka a k dispozici byl i Dejv Víta s Jardou Trnkou. Dlouhodobě nemocní Kyri a Natálka sice stále chybí a navíc jejich řady v noci ze soboty na neděli rozšířili, snad ne nadlouho, Luky a Maty. ( U dětí člověk neví do poslední chvíle jak to dopadne ... ). Přes toto všechno jsme odjížděli jako trenéři s mírným optimismem.

A zápas samotný ? Fata  -  morgána ? ŠPATNÝ DEN ?! Hledají se slova jen těžko. Tohle nebyl tým, který přijel ukázat proč chodí každý týden dvakrát trénovat. To nebyla ta naše parta, kde jeden maká za druhého a kde nikdo žádný souboj nevypustí. Jako na soustředění ! Nejen kvůli sobě, ale třeba i kvůli spoluhráčům, trenérovi a konec konců i rodičům, kteří tráví nedělní dopoledne cestou na zápas. Ne, výsledek vůbec nevadí !! Horší byl ten přístup a plnění pokynů trenéra ( Renda ), které zazněly jak před, tak i v poločase. Nic, nic, nic ! To co pak zaznělo od hlavního trenéra po konci zápasu v kabině, si máte všichni dámo i pánové do úterního tréninku možnost rozmyslet. Lepší než opět příště něco podobného absolvovat je zvolit si něco jiného. Prostě nejde dělat týmový sport, když se neplní základní úkoly a kdy si skoro všichni jedou na "výlet". Nikdy se bohužel nedostaneme do situace, kdy na místo v sestavě čeká 10 až 15 dalších hráčů. Pak ale nastává situace, kdy Ti, co je fotbal nejenom baví, ale na hřišti dřou, makají naplno a odvádějí maximální výkon, sledují spoluhráče, který jednou nahraje a tím to končí ( dál si nenabíhá),  ač má fyzické předpoklady uhne se souboji a jen sleduje soupeře, který je třeba i menší. Vypadalo to jako by jste hráli svůj první fotbalový zápas.

Podle hodnocení některých rodičů to byl nejhorší zápas co jste kdy odehráli !! Stručné hodnocení a doporučení jak dál postupovat, jste od trenéra všichni slyšeli po zápase. Snad alespoň tohle všichni dostatečně pochopili.

V dalším kole nám to Dobrá Voda nijak neulehčí, ale může to ukázat, pokud k zápasu vůbec odjedeme, zda to myslíte s fotbalem všichni vážně.

Malý tip pro Vás všechny. Zkuste začít třeba tím, že trenérům potvrdit zde na webu Vaši případnou účast na zápase. A to nejdéle po čtvrtečním tréninku. Tentokrát 0.

Poděkování všem rodičům za odvoz týmu na zápas a za trpělivost, že se hráči měli možnost dostat i domů ... . :) Díky za Váš čas !!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář