Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.kolo OP starší žáci

12. 10. 2013

Ahoj všichni hráči a Rozárko,

bylo by skutečně zbytečné se vyjadřovat k tomu jak 80% z vás přistoupilo k sobotnímu zápasu. Prosíme Vás všechny, přečtěte si hodnocení našeho zápasu v Mladém před několika týdny. Až na to počasí tentokrát, by se dalo vše ostatní opsat. Bohužel pro trenéry, bohužel pro diváky, kteří Vás přišli povzbudit i v nepříjemném počasí. Jim moc jako trenéři děkujeme!

Proč před soupeřem, který je sice fotbalově lepší než vy, snad ještě v šatně "padnete" na zadek ? Je to velká škoda a je potřeba s tím něco dělat. Že dostaneme za 15 minut 4 góly? Ok. Hráli parádně, ale my na hřišti vůbec nebyli ! Po první obdržené brance se naše hra rozpadla jak domeček z karet. Kdo se pečlivě díval, góly Lišova po levě straně připravovali kluci stejně staří a stejně velcí. A že na tréninku zaznělo : Ten hráč dělá zasekávačku, ten dělá kličku tak a tak, ten se snaží jít vždy sám a pod. Jednou se to může pověst, ale 4x ??

Dlouho jsme jako trenéři přemýšleli, zda má cenu vyzdvihnout někoho z našeho týmu. Ano, je to potřeba ! Hráči Míra "Bezi", David "Víťák" a  i Riči, skutečně přišli hrát zápas.  Ale nejvíce si ceníme nasazení kapitánky a nejlepšího hráče našeho týmu Rozárky !! Vám čtyřem děkujeme za odmakaný zápas v nesnadných podmínkách. Ostatní se pak zamyslete, jak k fotbalu přistupujete na tréninku, jak naplno tam makáte a jak důsledně provádíte zadaná cvičení. Není to vlastně stejné jako teď v zápase?? 

Trenéři