Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hodnocení D.Bukovsko

31. 7. 2014

 Chtěl bych poděkovat všem hráčům,rodičům a fanouškům za přístup k turnaji. Bohužel, viděli jste sami, že i pět organizačních pracovníků z Bukovska turnaj nezvládlo. Velká škoda. Větší škoda je ale naše prohra s Borkem 0-2, kdy jste VY hráči prvních 10 minut "zaspali" (zase a již po několikáté) a rychle jsme prohrávali o dva góly. Co naplat, že potom jsme soupeře již k ničemu vážnému nepustili. Prohráli jsme a důvody známe. Chybělo nasazení od samého začátku, klid v koncovce a tah na branku. Bohužel.

Zápas s Horní Stropnicí už byl dle našich představ. My byli na míči první, u soupeře taky, důrazně jsme dohráli souboje a výsledek 5-0 pro nás byl parádní. Najednou jsme začali více střílet běhat a cpát se do zakončení. Branky- Petričák, Johnová, Stoklasa ml, a 2 Šachl Matěj. Víme jaké bylo počasí, že celý turnaj propršelo, tak jen doufám, že jste se doma ohřáli a nikdo to neodnese nemocí. Díky všem. 

Po velkých organizační zmatcích a odehrání 2 zápasů jsme prý dosáhli 5 místa. Nikdo neví jak, ale přece. Konkurence byla velmi dobrá a škoda těch deseti minut ... .Díky R.S.

Neděle - trénink od 17.00 hodin