Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hodnocení ml.žáci a st.žáci

20. 9. 2014

Za dnešní fotbalovou sobotu vám všem hráčům můžem jen poděkovat. Dopoledne st. žáci s půlkou mladších žáků si poradili v Mokrém. Výsledek Mokré-Ševětín 0-8 vypadá jednoznačně, ale sami víte, že to tak nebylo. Půlka hráčů jakoby věděla, že hrají odpoledne na Skp a někteří věděli, že půjdou hrát za dorost. Tak se nám na lavičce zdálo že se každý malinko šetřil. Ale všem zúčastněním DÍKY supr kolektivní výkon.

Na SKP mladší začali s velkým respektem a únavou. Po první půli 1-0 pro SKP. Sami jste pak zjistili že i s SKP se dá hrát. Ikdyž to chvilku vypadalo, že hrajete proti barbínám. Samé foukání bolístek. Druhou půli jste dali větší pohyb důraz a výsledek otočili. Díky

SKP-Ševětín 1-2.

Hodnocení zápasu z pohledu trenérů našeho soupeře:

SKP : Ševětin            1 : 2      poločas 1 : 0
 
Branky : 18‘ Rajko
 
Vývoj zápasu 1 : 0, 1 : 1, 1 : 2
 
Střely celkem 15 : 3
 
Střely na branku 10 : 2
 
Fauly 3 : 7
 
Rohy 9 : 4
 
  Ve čtvrtém zápase okresní soutěže jsme přivítali celek ze Ševětína,který už měl v nohách zápas v Mokrém a to bylo hned od začátku utkání vidět. Soupeře jsme v první půli prakticky nepustili před naší branku. Z mnoha šancí jsme ovšem proměnili jenom jednu a tak se šlo do šaten za stavu 1:0 v náš prospěch. Ve druhé půli jsme si opět vytvořili mnoho příležitostí na vstřelení branky, ovšem ani jedna šance neskončila za zády výborně chytajícího brankáře hostujícího týmu. Naopak soupeř po našich chybách ve středu pole využil dva brejky a stav utkání otočil ve svůj prospěch. Ač jsme herně podali náš dosud nejlepší výkon, doplatili jsme opět na mnohdy až neuvěřitelné neproměňování našich brankových příležitostí a nedůraz před soupeřovou brankou. Utkání skončilo výhrou soupeře 1:2 , když soupeř rozhodl brankou pár minut před koncem utkání.
 
Co dodat? Tři střely - dva góly :-) a zase náš skvělý brankář Stenly !