Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přátelská utkání s Borkem !!

15. 10. 2013

 

Děkujeme oběma týmům z Borku za to, že jsme si mohli "všichni" zahrát a věříme, že se pondělní fotbalové odpoledne líbilo i divákům, kteří dorazili v hojném počtu !!

Spousta gólů, krásné počasí, nestranní rozhodčí Renda s Bohoušem (oběma díky), co víc si přát !!                                                   Tomáš N., Kamil J.          

  

Starší : začátek byl oťukávací a po deseti minutách jsme prohrávali 0:1. Pod vidinou výškové převahy chtěl každý dát gól a nehráli jsme kolektivně, nebyli žádné nahrávky a každý se hnal s balonem dopředu dokud o něj nepřišel. Po čtvrt hodině si hra sedla, kluci dali pár přihrávek a do poločasu se výsledek otočil v náš prospěch. Začátek druhé půle najel do starých kolejí - nechali jsme soupeře  vyrovnat, což byl pro nás budíček a výbornou hrou s nabíháním a přihráváním jsme soupeře přehrávali a postupně přidávali branky.

Od 15-té minuty velká pochvala za předvedenou hru.......   Kamil

Mladší : ve vyrovnaném utkání jsme nastoupili s Fílou v brance a s úplným nováčkem Jakubem v útoku, po počátečním oťukávání a neproměnění několika šancí jsme se postupně zlepšovali a postupem času přidávali po hezkých individuálních, ale i kombinačních akcích gól za gólem. A protože ani soupeř (zvlášť č.7) v gólech nazaostával viděli jsme divácky zajímavou přestřelku.

Velká pochvala všem za bojovný 100% výkon .................Tomáš 

  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

gratulace přípravce

Petr Zeman,15. 10. 2013 19:51

Konečně pěkná přestřelka. Snad se byl podívat na to jak se bojuje i někdo ze starších ... . Dneska musím pochválit Kulíka, Davida P., Dádu M.,Leona P. a Kyriho. Přidali si jeden trénink navíc. Tip na zimu : koordinační žebřík a strečink !! :-)