Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ DŘÍTEŇ - SK ŠEVĚTÍN 2 : 1 ( 1 : 0)

24. 9. 2013

 V třetím kole jsme přivítali "staré známé" z Borku. Po počátečních rozpacích a několika minutách rozkoukávání jsme postupně převzali otěže zápasu pevně do svých rukou a dovedli utkání bezpečně k vítězství. Pozitivem určitě byl výborný výkon celé obrany v čele se spolehlivým Standou v brance a prosazení se dalších střelců (4) v útoku. 

Ve čtvrtém kole opět na domácím hřišti v Ševětíně nám opět nepřálo počasí. Ale stejně jako v předchozím utkání nám "pršelo štěstí". Do zápasu jsme tentokrát vstoupili plně koncentrovaní a rychlá branka nám pomohla zvládnout s přehledem i další domácí zápas, tentokrát se soupeřem z Hrdějovic. Do utkání jsme mohli postupně nasadit všechny hráče a vítězný pokřik našeho "GREEN-TEAMU" zazněl v Ševětíně již potřetí !!!

V pátem kole jsme zajížděli na hřiště silného týmu z Dřítně. Vzhledem k perfektní spolupráci se všemi rodiči a parádní účasti všech hráčů jsme mohli i v tento podivný pondělní termín nastoupit v nejsilnější sestavě - . Bojovný  a statečný výkon byl pak jak pro nás trenéry, tak pro naše skvěle fandící rodiče tou největší odměnou !! V naprosto vyrovnaném utkání jsme se soupeři vyrovnali jak bojovností a nasazením (což by měla být samozřejmost), tak i fotbalovostí !! V utkání se pořád něco zajímavého dělo, šance se střídali na obou stranách, oba dva brankáři předváděli skvělé zákroky, jednoduše řečeno  - parádní utkání z kterého jsme i přes těsnou prohru mohli odejít jako "skorovítězové".

Škoda jen několika nevyužitých šancí, ale je důležité, že jsme se do nich dokázali dostat !

 Sečteno a podtrženo....za poslední tři zápasy.... velká...velká.... velká.... pochvala od trenérů Tomáše a Kamila 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář